2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı UZEM Ortak Zorunlu Dersler Analizi Toplantısı

Toplantıda bir önceki dönemin ders bazında öğrenci başarı istatistikleri, ders başarıları ve not ortalamaları değerlendirilmiştir. Ayrıca öğrencilerin sınav sonuçlarına, ilanından itibaren beş iş günü içinde dersi aldığı Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksek Okulu'nun Öğrenci İşleri/Bölüm Başkanlığı birimine dilekçe vererek itiraz edebildiği dikkat çekilmiştir. Bu itiraz belgelerinin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren doğrudan ilgili dersin bağlı bulunduğu birime (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili Bölüm Başkanlıkları ile Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne) gönderilerek, dersin öğretim elemanınca değerlendirileceği ve sonuçların bu birimlerce iletileceği belirtilmiştir. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni çalışmalar hakkında bilgi verilip, toplantı sona ermiştir.

1.jpg (42 KB)

2.jpg (44 KB)

3.jpg (49 KB)

Bu sayfa Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 13.03.2020 16:17:02 tarihinde güncellenmiştir.